Torben Madsen A/S

Malerfirmaet Torben Madsen A/S blev stiftet af i 1972, og var oprindeligt et enkeltmandsfirma med det simple formål at udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kundeunderlaget var i starten hovedsageligt private, men baseret på anbefalinger fra tilfredse kunder gik udviklingen hurtigt. Foruden de private kunder, udfører vi i dag renoveringsopgaver for en lang række af virksomhedskunder og offentlige institutioner. En række af DK´s største virksomheder - bl.a. indenfor medicinalindustrien - gør i dag brug af selskabets ekspertiser.

Malermester og direktør Jacques Tagen holder fortsat fat i selskabets oprindelige slogan ”kvalitet til sidste strøg”, og det uanset om det handler om opgaver for private kunder eller om de meget store entrepriseopgaver, der i dag udgør en stor del af selskabets omsætning.

Selskabet har igennem de senere år opnået en særdeles god ekspertise på de helt store entrepriseopgaver og har i dag et godt samarbejde med flere store entreprenørselskaber, der altid har vished for, at maleropgaven uanset kompleksitet, bliver løftet på betryggende vis, når entreprisen udføres af Malerfirmaet Torben Madsen A/S.


Adresse

Malerfirmaet Torben Madsen A/S
Transformervej 9 | 2860 Søborg | Tlf.: +45 44661133